MaatwerkHet kan zijn dat uw ideale bakfiets niet tussen de modellen van ons gamma zit. Gelukkig betekent dat niet dat wij uw ideale bakfiets niet kunnen leveren. Onze modellen zijn (op de Sherpa na, daarover hieronder meer) allemaal gebaseerd op ons Standaard Modulair Frame. Dit frame is, afhankelijk van de toepassing, variabel in lengte en breedte. Voor de meeste toepassingen is dit dus een uitstekende basis!


Hebt u een idee voor een bepaalde opbouw, zoals een mobiele friettent, koelkast, steenoven, etc., aarzel dan niet contact met ons op te nemen! De kans is groot dat wij een geaffilieerde meubelmaker precies uw gewenste opbouw kunnen laten maken om op ons standaard modulair frame te plaatsen. Uiteraard staat het u vrij om zelf een opbouw te (laten) maken.

Voor liefhebbers van bakfietsen met een klassieke look kunnen wij ook gepersonaliseerde opbouwen laten maken op basis van ons centraal sturende frame, dat van de Sherpa. Dit frame is door zijn constructie bij uitstek geschikt voor de bredere, zwaardere opbouwen. Als u niet goed weet welk frame het beste bij uw toepassing past, neem dan contact met ons op!