DE QUERIDA

___________________

Binnenkort op het schoolplein!

OVER DE QUERIDA


_________________________
Tot nu toe heeft Redding Bakfietsen zich, sinds haar oprichting in 1999, bijna uitsluitend bezig gehouden met bakfietsen voor de kinderdagverblijfmarkt. In deze markt zijn hoge kwaliteit en duurzaamheid heel belangrijk. De bouwkwaliteit waar onze bakfietsen om bekend staan is niet terug te vinden in bakfietsen voor persoonlijk gebruik, en dat is steeds meer mensen opgevallen.

Daarom hebben wij onze pijlen gericht op een nieuw avontuur: De Querida. Dit model zal onze vertrouwde kwaliteit, veiligheid en wendbaarheid combineren met modern design, compacte buitenmaten en uitgebreide personaliseringsmogelijkheden.

Binnenkort kunt u uw Querida helemaal naar uw smaak laten bouwen. Hebt u graag een 3- versnellingsnaaf, of 5 of 7, 8 of oneindig? Het zal allemaal mogelijk zijn. Meerdere trapondersteuningen zullen leverbaar zijn, en velle accessoires beschikbaar. Heeft u interesse in een dergelijke bakfiets en heeft u een specifieke wens? Laat het ons weten via het contactformulier, dan kunnen wij uw commentaar meenemen in de ontwikkeling van het uiteindelijke model!

Wilt u meer weten?

Bekijk deze hier de accessoires
voor beide uitvoeringen.
Of neem contact
op met Redding.